Túrógombóc, túróscsusza és balkáni konyha

posted in: Hírek | 0

borjaratAz Etyeki Borangolón (május 14, 15) Etyek minden régiójában izgalmas programokkal készülnek a borászok, és gasztro műhelyek. Híreinkben minden nap bemutatjuk az egyes régiók programját.

A Körpince programjai programjai:

  1. Orosz Gyula Családi Pincészete

Borkóstoló

  1. Kattra Pincészet
  2. Vabrik Pince

Borkóstoló

Airsoft – igazi 3D-s lövészet

  1. „André” Kecske-Sajt-Farm

„André” kecske- és tehéntejből készült sajtok és sajtkészítmények

Helyszínen, bográcsban főzött túrógombóc és túróscsusza

  1. Nikola balkáni konyhája

Extra Program – Május 14. szombat

13 óra: Pinceváltó

17 órától: Etyeki Czimeres Pálinka gyümölcs pálinkáinak kóstolója

18 óra: Körpince party a Sirocco 64 együttessel – vendégzenekar: Barbi és a lúzerek

Leave a Reply