Június 4-5-én Nyári Etyeki Piknik

Június 4-5-én Nyári Etyeki Piknik

posted in: Hírek | 0

„Hagyd el most a várost, velünk indul a nyár most!”

Logo_alap„Etyeken az év legnagyobb Piknike! Aki szereti a bort, a barátokat, a folk zenét, a borász focit, a kultúrát és a hasát, az jöjjön el a Gasztrosétányra!

Piknik borkollégium, kiváló etyeki és vendégborászok, helyi kertek kincsei, házias ételek, gyermekprogramok, mindkét nap 10 órától sötétedésig. A buszok Kelenföldről és a Blaha Lujza térről jönnek, és Te?”

Programajánló

A bor- és pezsgőkóstolók, a házias ételek mellett izgalmas kulturális programjairól híresek a Gasztrosétány rendezvényei. Nem lesz ez másként ezúttal sem, hogy csak néhány példát említsünk:

  • A Rezeda Terasz Kertszínpadána Napszínpad interaktív előadása lesz majd látható és fellép a MOX Tribe, a NonPlusUltra és a JazzyMotions is Káli Gergellyel és Farkas Antallal.
  • Fonó Présházbana Zűrös Banda, a Góbé és a Csángálló Zenekar játszik majd, a Bahorka Társulat pedig az érdeklődő közönségnek is szerepet szán!
  • Borász foci: a Magyar Borászok ismét összecsapnak a Magyar Országgyűlés válogatottjával!
  • Piknik Borkollégiumingyenes tréningjén 4 alapvető borstílussal és az egyensúlycentrikus kóstolás alapjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a Borkollégium boriskola oktatóinak vezetésével. (Információ és jelentkezés: www.borkollegium.hu/piknikborkollegium)

Érdemes úgy készülni, hogy valóban fantasztikus borokat lehet kóstolni a pincékben, ezért tanácsos sofőrt keríteni vagy más közlekedési eszközt választani. Buszjáratok indulnak például a Kelenföldi Pályaudvarról és igénybe lehet venni a Blaha Lujza térről induló Borjáratot (http://borjarat.hu/etyeki-borjarat/) is. További részletek az eseményFacebook oldalán vagy honlapján.

Leave a Reply